sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Coloseni 3:2


Gândiţi-vă la lucrurile de sus, nu la cele de pe pământ.

Ce minunat ne indeamna Pavel, insa cat este de usor sau greu sa te gandesti la lucrurile de sus in zilele noastre? Atunci cand nu ai o slujba, cand oamenii ies in strada pentru ca nu mai au ce manca, nu mai au cu ce sa isi cumpere medicamente si alte lucruri necesare traiului? Totusi cred ca treci mult mai usor peste perioadele dificile din viata atunci cand te gandesti la lucrurile de sus. Toate sunt ingaduite de Tatal ceresc.

Cand ne-am casatorit, impreuna cu sotul meu am hotarat sa nu ne uitam la lucrurile care se vad, pentru ca sunt trecatoare, iar de fiecare data cand ne-am uitat la lucrurile care nu se vad, cele vesnice, Dumnezeu a venit cu rezolvarea la timpul potrivit. Versetul nostru de aur e 2 Corinteni 4:18

Asa ca azi vreau sa va indemn sa va ganditi la lucrurile de sus, care nu se vad, dar sunt vesnice.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Versetul ăsta mi-a atras atenția chiar săptămâna ce a trecut de două ori! Și mie mi-a vorbit așa minunat și încurajator! Este într-adevăr greu să nu-ți fie distrasă atenția de lucrurile de jos, măcar cu coada ochiului, dar e o așa mângâiere dacă ne gândim că Isus ne pregătește un loc în cer minunat! Deci să ne gândim la lucrurile de sus :)

Cristina spunea...

Amin

 

Floar3d3colt © 2008. Design By: SkinCorner