miercuri, 16 ianuarie 2013

Dialoguri fraţeşti

       D, dupa ce a stat cateva zile la bunici, vine acasa si merge direct la A. "Am venit sa te pup A", iar ea ii raspunde gangurind.
      Ieri eram prin bucatarie si ea incepe sa planga. El ii zice: "Nu mai plange ca mi-s aci!", si ea se linisteste cand il vede.

luni, 14 ianuarie 2013

“LA BINE SI LA RĂU”

-“Fiindcă îi iubea pe ai Săi… i-a iubit până la capăt”
(loan 13:1)
-


         Într-o dimineaţă aglomerată, o asistentă dintr-o cameră de urgentă ticsită cu oameni l-a invitat să se aşeze pe un om în vârstă care a venit să i se scoată firele din mână. El a spus: “Mă grăbesc, doamna asistentă. Am o întâlnire peste o oră”. Fiindcă rândul de pacienţi din fata lui se mişca încet, se tot uita nerăbdător la ceas. Ştiind că nu va ajunge la întâlnire, asistenta l-a condus într-un cabinet de consultaţii, i-a verificat semnele vitale şi a analizat starea rănii.

           Văzând că s-a vindecat bine, s-a consultat cu unul dintre medici şi a primit acceptul să-i scotă firele şi să-i panseze rana. Ea a întrebat: “Vă grăbiţi la o întâlnire cu un alt medic?” “Nu, intenţionez să iau micul dejun cu soţia mea la azil”. Ea a întrebat de sănătatea soţiei şi a aflat că este victimă a bolii Alzheimer. “Se va supăra dacă întârziaţi?” Omul i-a răspuns că soţia nu-l mai recunoaşte de cinci ani. Surprinsă, asistenta a întrebat: Şi mergeţi în fiecare dimineaţă s-o vedeţi chiar dacă ea nu ştie cine sunteţi? Bătrânul a zâmbit, a bătut-o pe mână şi a răspuns: “O, da. Ea nu ştie cine sunt; dar eu încă ştiu cine e!”

         A iubi “la bine şi la rău” înseamnă să fiti dedicaţi unul altuia în orice vreme şi în orice împrejurare a vieţii. Aşa ne iubeşte Hristos: “Fiindcă îi iubea pe ai Săi … i-a iubit până la capăt”. Şi de aceea El a spus: “Vă dau o poruncă nouă: … cum v-am iubit Eu, aşa să vă iubiţi şi voi unii pe alţii” (loan 13:34).
 

marți, 8 ianuarie 2013

Bentite crosetate pt Evelina


Am crosetat doua bentite pentru o fetita scumpa. Evelina sper sa te bucuri cand le primesti si sa iti placa!

Strong package


Povestea bebelusului nostru

        Nu e o poveste oarecare. E povestea pe care o scriem noi in fiecare zi impreuna cu bebelusul nostru. La primul copil nu am avut parte de un album special asa ca am scris gandurile mele intr-o agenda. Cand a gangurit prima data, cand a spus primele cuvinte, cand a umblat si alte lucruri.
       Acum la al doilea copil, Anul Nou a venit la noi cu o surpriza. Am participat la darul de blog organizat de Camelia si am primit in dar albumul Povestea bebelusului nostru. Acest album il gasiti la edituraGama
       M-a incantat foarte mult felul in care este conceput. Cartonul de buna calitate, buzunarasele pentru ecografii, locurile speciale pentru poze, foi pentru a-ti asterne gandurile de parinte, harta primilor dintisori, primul Craciun si multe alte lucruri interesante.
       Eu vreau sa cumpar unul si pentru primul nostru copil. Sunt sigura ca si acum pot sa il completez chiar daca are deja doi ani. E un bun cadou pentru botez, sau pentru un bebe nou nascut. Cu siguranta parintii vor fi incantati

Urare de Anul Nou - Cornel Livanu

Ne-a mai trecut un an din viata.
Avem frumoase amintiri:
De soare, nori sau poate ceata,
Intr-un album ce are-n fata
Pecetea unei mari iubiri.

Doresc si Anul care vine
De undeva, din Infinit,
Sa poarte astazi catre tine
Dorintele pentru mai bine
De la Isus ce ne-a iubit.

Sa fii strajerul rugaciunii
In orice zi din Noul An.
De-ar zabovi clipa minunii
Tu nu te stinge ca taciunii
Facand din scuze paravan.

Isus e viu in orice vreme
Si Duhul Sfant ni-i Paraclet.
El iti sopteste: "Nu te teme!"
Asteapta clipele supreme
Ce se apropie discret.

Cand anii zboara ca si fumul
Sa-ti fie viata cu folos.
Prin Duhul Sfant sa-ti scrii albumul,
Si bun si drept sa-ti fie drumul
Spre ceruri cu Isus Cristos.

Si de va fi pe cre furtuna
Cu vanturi reci si nouri grei
Noi vom fi vesnic impreuna
Caci Dragostea mereu si-aduna
Copiii sub aripa ei.
 

Floar3d3colt © 2008. Design By: SkinCorner